BE: Rezultati në dialog është kyç për rrugën evropian të të dyja vendeve (Video)

“Zgjedhjet në Kosovë dhe Serbi pritet ta zvarrisin dialogun Kosovë-Serbi”
Zgjedhjet lokale të tetorit në Kosovë dhe zgjedhjet presidenciale në fillimin e vitit të ardhshëm në Serbi, pritet ta zvarrisin procesin e dialogut Kosovë-Serbi. Sipas opozitës, përkushtimi ndaj proceseve zgjedhore po konsiderohet se do të jetë më i madh nga palët, sesa dialogu me Serbinë. Ndërsa, njohësit e këtij procesi thonë se përdorimi i taktikave të deritanishme në dialog po e pamundëson arritjen e marrëveshjes finale me Serbinë brenda këtij viti./21Media
 
 

Back to top button