“Rruga drejt suksesit” është një program i përvitshëm trajnimi me më shumë se 8 mijë e 500 pjesëmarrës që prej vitit 2016, i organizuar si pjesë e përgjegjësisë sociale dhe kontributit për komunitetin.

Ideuar si event-trajnim përjetues, ky program u krijua pas kërkesave të shumta nga individë dhe pjesëtarë të komuniteteve pranë biznesit dhe sipërmarrjeve lokale, për të përfituar nga njohuritë, modelet dhe praktikat e suksesshme të krijuara dhe trajtuara gjatë aktivitetit të Agna Leadership Academy.

Duke kapërcyer sfidat me të cilat përballet i gjithë globi, “Rruga drejt suksesit” vjen në një format të ri. Tashmë “Live” në versionin online, cilido prej nesh, në çdo skaj të botës, në komoditetin e ambjentit ku ndodhen, mund të përfitojë nga vlera që “Rruga drejt suksesit” sjell.

Pë t’u bërë pjesë e programit trajnues ju duhet të klikoni këtu./21Media