Benjamin Netanyahu u dërgua me urgjencë në spital

Kryeministri izraelit, Benjamin Netanyahu u dërgua me urgjencë në spital të dielën herët për një implant urgjent të një stimuluesi kardiak, duke e zhytur Izraelin në trazira më të thella pas protestave të gjera mbi planin e tij të diskutueshëm të riparimit gjyqësor.

Një mjek në Qendrën Mjekësore Sheba tha më vonë se procedura shkoi mirë dhe Netanyahu ndihej mirë.

Në njoftimin e shtrimit në spital, zyra e Netanyahut tha se ai do të qetësohej dhe se një zëvendës i lartë, Ministri i Drejtësisë, Yariv Levin, do të ishte në mbrojtje të tij, ndërsa ai i nënshtrohej procedurës. Në një deklaratë të shkurtër video përpara implantimit, Netanyahu tha se “ndihet shkëlqyeshëm” dhe planifikoi të vazhdojë me rishikimin gjyqësor sapo të lirohet./21Media

NDIQNI PJESËT MË INTERESANTE TË PROGRAMIT TË RTV21, DUKE BËRË LIKE KËTË FAQE – 21 MEDIA

Back to top button