Sonte në emisionin Click i ftuar ishte politologu Belul Beqaj

Sonte në emisionin Click i ftuar ishte politologu Belul Beqaj

Në emisionin Click në RTV21, sonte u bisedua për marrëveshjet e fundit mes Kosovës e Serbisë, për autostradat, hekurudhat dhe linjat ajrore.

Beqaj deklaroi se Kosova ka nevojë për njohjen nga Serbia, ajo do të ishte e mirëseardhur, dhe në perspektive duhet të ishte edhe e domosdoshme, mirëpo nuk është e karakterit jetik.

Për shkak të kësaj, Beqaj ka deklaruar se të gjitha veprimet që po ndermirën duhet të analizohen në mënyrë objektive e racionale, pa presionin që po imponohet nga Shtetet e Bashkuara./21Media

#Click #BelulBeqaj: Njohja e Kosovës nga Serbia e nevojshme por jo jetike

Gepostet von RTV21 am Mittwoch, 19. Februar 2020