Beqaj: Programet për të rinj do ta karakterizojnë vitin 2019

Arritjet dhe Sfidat e ministrisë së Inovacionit për vitin 2018

Ministri i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Besim Beqaj në konferencën e fund vitit foli për të arriturat, sfidat, dhe projektet që planifikohen për vitin 2019-të. Foli për bashkëpunimin me shtetet mike për projektet e vitit të ardhshëm. Programet për të rinj tha se do ta karakterizojnë vitin 2019./21Media

Back to top button