Sfidë mbetet shkalla e lartë e papunësisë

Konferenca e fundvitit e Ministrisë së punës dhe mirëqenies sociale

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale në konferencën e fundvitit ka shpalosur rezultatet dhe sfidat që e kanë karakterizuar këtë vit. Ministri Skënder Reçica tha se ky vit është përcjellë me shumë sfida, por edhe të arritura për punën e bërë në këtë dikaster. Reçica tha se sfidë e këtij viti ka qenë marrëdhënia e punës, trajtimi i personave me aftësi të kufizuara, menaxhimi i skemave pensionale dhe shkalla e lartë e papunësisë./21Media

Back to top button