Sindikata e MKRS-së vlerëson se shpërndarja e kësaj ministrie do të shkaktonte dëme

Sindikata e MKRS-së vlerëson se shpërndarja e kësaj ministrie do të shkaktonte dëme

Mos përmendja e trashëgimisë kulturore nga Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike, është parë si shqetësuese nga stafi i MKRS-së.

Kryetari i shoqatës së MKRS-së, Labinot Berisha në programin e mëngjesit në RTV 21 tha se shpërndarja e MKRS-së do përveç tjerave do të shkaktonte dëme edhe për çështjen e trashëgimisë kulturore./21Media