Bernard Nikaj: Kjo situatë ka ndodhë për shkak të veprimeve të Kurtit, ne nuk u dorëzuam

Në debatin e sotëm në ”Click” të RTV21 që u diskutua për rolin e opozitës karshi situatës së krijuar në Veri të Kosovës Bernard Nikaj nga PDK-ja tha se kjo situatë ka ndodhë për shkak të veprimeve të kryeministrit, Albin Kurtit.

”Kjo situatë në të cilën gjindemi sot, është sitatë për shkak të një jopanifikimi të mirë të kryeministrit për në veri të vendit’, tha Nikaj.

Nikaj tutje shtoi se PDK-ja nuk është ”dorëzuar” dhe se kryetarët e zgjedhur në veri nga radhët e PDK-së janë duke e kryerë punën nga zyret alternative./21Media

Back to top button