Kurti i ka uruar Aziz Bicit suksese në detyrën e re

Kurti i ka uruar Aziz Bicit suksese në detyrën e re

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot Aziz Bicin për këshilltar politik të kryeministrit dhe drejtor të zyrës për Çështje të Kategorive të dala nga Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Me këtë rast, kryeministri Albin Kurti i ka uruar Aziz Bicit suksese në detyrën e re duke mirëpritur këshillat e tij politike, derisa ka kërkuar rol konstruktiv dhe përgjegjshmëri të lartë si drejtor i Zyrës për Çështje të kategorive të dala nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës./21Media