Një shkaqet përmendet edhe ndikimi i pandemisë!

Një shkaqet përmendet edhe ndikimi i pandemisë!

Pandemia nga Covid-19, ka ndikuar në rënien  e numrit të të burgosurve dhe të ketë ndërprerje të paraburgimit në Kosovë.  Këtë e pohon drejtori i Shërbimit Korrektues, Nehat Thaçi, deklaratën e të cilit e sjellim në vijim./21Media