Bislimi: Çdo tendencë e ndryshimit të pakos emergjente do të sjell dëme

Rukiqi: Nga java tjetër të lejohet puna në sektorët me rrezikshmëri të ulët

Shqetësimet dhe kërkesat e bizneseve i artikuloi edhe Oda Ekonomike e Kosovës. Kërkoi që nga java e ardhshme të lejohet puna në sektorët me rrezikshmëri të ulët si dhe prodhimi. Qeveria ende nuk ka marrë vendim se si do të veprojë.

Ndërsa, Ministria e Financave bëri të qartë se pakoja e rimëkëmbjes ekonomike do të bëhet pas kësaj gjendjeje krize./21Media

Back to top button