Bislimi: Mediat trajtohen njejtë si bizneset tjera

Bislimi: Mediat trajtohen njejtë si bizneset tjera

Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi tha se të gjitha ato masa që janë paraparë për biznese, aplikohen edhe për mediume.

Bislimi në “Click”, tha se varësisht sipas nevojës për financim, mediat mund të aplikojnë në një nga masat dhe trajtohen njejtë si bizneset tjera./21Media