KEK në ballë të gjendjes emergjente

Thaçi: Jemi të vetëdijshëm që kryesorja është shëndeti i punëtorëve .-Avdiu: I gjithë menaxhmenti i KEK-ut është në gatishmëri

Menaxhmenti dhe punëtorët Korporatës Energjetike të Kosovës janë duke bërë përpjekjeve që të sigurojnë prodhim të pa ndërprerë të energjisë. Drejtori menaxhues i KEK-ut, Njazi Thaçi, ka bërë të ditur se nga data 10 mars, kanë ndërmarrë të gjitha masat duke u bazuar në rekomandimet e IKSHP-së dhe vendimet e ndërlidhura  nga Qeveria e Kosovës. /21Media

 

Back to top button