KEDS, u premton zgjidhje për problemet e tyre

KEDS, u premton zgjidhje për problemet e tyre

Aleanca Kosovare e Bizneseve zhvilloi takim me përfaqësuesit e sektorit të ndërtuesve dhe prodhuesve të materialit ndërtimorë për diskutuar në lidhje me pengesat dhe sfidat me të cilat ky sektor po ballafaqohet në Kosovë.

Bizneset patën ankesa të ndryshme duke filluar nga çmimet e rrymës, për të cilat KEDS i’u premtoi zgjidhje./21Media