Reportazh nga Ujmiri i Klinës

Reportazh nga Ujmiri i Klinës

Kolegu Bahtir Cakolli, sjell një reportazh nga Ujmiri i Klinës, me shembullin e biznesti familjar në shpendtari dhe blegtori./21Media