Bizneset kërkojnë shtyrje të kësteve për kredi

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

BQK-ja nxjerr udhëzues për ri-programim të kredive

Si komuniteti i biznesit ashtu dhe qytetarët në vazhdimësi kanë kërkuar shtyrjen e kësteve për kredi edhe për tre muaj, por Banka Qendrore e Kosovës ka nxjerr një udhëzues për bankat komerciale që varësisht nga aftësia paguese e klientit të kenë mundësinë të bëjnë ri-programimin e kredive, duke llogaritur edhe interesat.(Teksti-Aurela ELASHANI,         , kamera- Lulzim FANA)./21Media