Përgjysmohen të hyrat për arkën e shtetit nga ky sektor

Përgjysmohen të hyrat për arkën e shtetit nga ky sektor

 Pandemia Covid-19, përveç shëndetit publik, sikur çdo sektor tjetër në ekonomi, ka goditur edhe sektorin e tregut të derivateve. Ky sector si gjenerues i arkës së shtetit numëron edhe një numër të madh të të punësuarve, por për shkak të masave për parandalimin e përhapjes së pandemisë dhe ardhjes së një numri të vogël të bashkatdhetarëve në këtë verë, ka rënie në shitjen e naftës në masë të madhe./21Media