BQK-ja thotë se ka bërë një zgjidhje shumë më të mirë se shtyrja

BQK-ja thotë se ka bërë një zgjidhje shumë më të mirë se shtyrja

Edhe pse komuniteti i biznesit dhe qytetarët në vazhdimësi kanë kërkuar shtyrjen e kësteve për kredi edhe për tre muaj, Banka Qendrore e Kosovës ka nxjerr një udhëzues për bankat komerciale që varësisht nga aftësia paguese e klientit të kenë mundësinë të bëjnë ri-programimin e kredive duke llogaritur edhe interesat./21Media