Bllokohen llogaritë bankare të Telekomit!

Sindikata paralajmëron grevë dhe protesta

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, priti në takim bordin, menaxhmentin dhe sindikatën e Telekomit të Kosovës pas bllokimit të llogarive bankare të telekomit. Ministri Kuçi ka kërkuar raportim në tërësi për rrjedhën e këtij rasti, derisa sindikata e Telekomit paralajmëron grevë dhe protesta në rast se nuk zhbllokohen llogaritë.(Teksti- Kujtesa Bajrami FANA, kamera- Sadik Bylykbash)./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button