Në pritje të përkrahjes nga pakoja emergjente fiskale

Bizneset, punëtorët e kategoritë sociale duket se nuk do t’i marrin këto para as javën e ardhshme

Bizneset, punëtorë dhe kategoritë sociale janë në pritje të përkrahjes nga pakoja emergjente fiskale për të zbutur sadopak pasojat nga pandemia e koronavirusit.  Por, duket se këto para nuk do të mund t’i marrin as javën e ardhshme.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button