Bora dhe trafiku: Si është gjendja në komuna pas reshjeve?

Autoritetet bëjnë thirrje për kujdes të shtuar në trafik

Reshjet e borës në vendin tonë, edhe pse jo të intensitetit të lartë, sadopak kanë ndikuar në qarkullimin e trafikut rrugor. Situata në shumicën e komunave paraqitet stabile, por institucionet përkatëse tërheqin vërejtjen për kujdes të shtuar. (Teksti – Xheneta Veliu, kamera- Vllaznim Jakupi & Gzim Arifi) ./21Media

Back to top button