Bota e Burim Myftiut përmes artit

1 min read

Sonte në 21 Gradë të RTV21, artisti Burim Myftiu foli për krijimtarinë e tij artistike ndër vite.

Ai foli për shpikjen e kamerës, për teatrin, e çfarë e bën fotografinë të jetë artistike!

Myfitu tha se deri tani ka shkrepur mijëra fotografi dhe se jeta e frymëzon për të krijuar.

Por, a duhet të jetë patjetër në fotografi diçka e bukur, diçka që me patjetër simbolizon të bukurën?!

“Bukuria është e brendshme, jo sipërfaqësore”, tha Myftiu./21Media