Botohet dokumenti “Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë për Kosovën”

Kraja: Vendimi i GJND-së, ngjarje e rëndësishme për Kosovën
Akademia e Shkencave dhe Arteve të Kosovës publikoi botimin “Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë për Kosovën”.Me këtë rast u vlerësua se vendimi i gjykatës ndërkombëtare ishte ndër ngjarjet më të rëndësishme për vendin./21Media

Back to top button