BSPK-ja ultimatum Qeverisë! 

Ligji për pagat të miratohet në fillim të vitit 2022
Sindikata e Bashkuara e Arsimit Shkencës dhe Kulturës vendosi ta anulojë protestën që e kishte paralajmëruar ta mbajnë më 4 dhjetor për të kërkuar Ligjin për Paga. Qeverisë iu dha afat që ligjin në fjalë ta miratojë në fillim të vitit 2022./21Media

Back to top button