Specializantët: Na trajtoni me dinjitet!

Specializantët kërkojnë të jenë të rregullt dhe pagën për kujdestari
Protestuan edhe specializantët e angazhuar në Shërbimin Spitalor Klinik Universitar të Kosovës. Ata kërkuan që specializantët vetëfinacues të kenë statusin e rregullt dhe të gjithëve t’u paguhet kujdestaria sidomos gjatë ditëve të fundjavës./21Media

Back to top button