Bujqit: Po keqpërdoret buxheti për grante

Tahiri: Me parat e vitit 2020 duhet të paguhen borxhet e vitit 2019

Federata Sindikale e Bujqve të Kosovës, ka akuzuar ministrinë e Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural  për keqmenaxhim, keqpërdorim dhe shfrytëzim të kundërligjshëm të buxhetit të shtetit. Sipas kësaj federate, për grante mungojnë rreth 15 milionë euro./21Media

Back to top button