Burgim për të dyshuarin që lëndoi rëndë një person

Gjykata Themelore në Gjilan ka shpallur aktgjykim dënues me burgim ndaj të akuzuarit R. H., për veprën penale “Lëndim i rëndë trupor”.
“I dyshuari me datë 22 korrik 2021, rreth orës 00:40 minuta në diskotekën “Stop” në Gjilan, për shkak të një mosmarrëveshje të mëhershme me dashje i ka shkaktuar lëndime trupore të dëmtuarit L. B., ashtu që fillimisht e godet në pjesën e prapme të kokës me dorëzën e revoles, mjet ky i rrezikshëm për shkaktimin e lëndimeve të rënda trupore, e më pas me grushte e godet në kokë dhe pjesë të ndryshme të trupit duke i shkaktuar ndrydhje të indeve të buta dhe plagë ndrydhëse qarëse, me ç’rast i dëmtuari ka kërkuar ndihmë mjekësore në Emergjencën e Spitalit Regjional të Gjilanit”, thuhet në njoftim.
Pas pranimit të fajësisë nga i akuzuari, gjyqtari ka shqiptuar dënim prej 1 vjet burgim./21Media

Back to top button