Caktohet dita dhe ora e zhvillimit të ndeshjes Atalanta – Villarreal

1 min read

 

Ndeshja e Ligës së Kampionëve Atalanta-Villarreal i shtyrë për shkak të borës, do të luhet nesër në orën 19:00.

Fillimisht gjyqtarët dhe trajnerët vendosën që ndeshja të shtyje për 20 minuta për t’i dhënë mundësinë stafit të stadiumit për ta larguar borën, por dendësia e madhe e ssaj si dhe të reshurat e pandërprera nuk e mundësuan një gjë të tillë.

Më pastaj me konsultimin mes gjyqtarëve, trajnerëve Gasperini dhe Emery si dhe me zyrtarët e UEFA-së, ndeshja u ndërpre dhe do të zhvillohet të enjten.