Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut

 Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut

Edhe 20 vite pas luftës familjarëve të personave të pagjetur po u shkelen të drejtat e njeriut. Kështu u tha në tryezën “Çështja e personave të zhdukur në udhëkryq”, e organizuar nga Qendra Burimore për Persona të Zhdukur me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Kosovë dhe Ambasadës Amerikane në Kosovë me rastin e Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut. Në  Kosovë ende figurojnë 1640 persona të pagjetur!/21Media