Çfarë duhet të bëni që bateria të zgjasë më gjatë?

Këto janë rekomandimet e bëra nga prodhuesit në mënyrë që të mund ta përdorni më gjatë telefonin inteligjent:
Fikni veçoritë e panevojshme për të ndihmuar në ruajtjen e fuqisë së baterisë dhe çaktivizoni burimet e panevojshme si GPS, Wi-Fi dhe Bluetooth kur nuk janë në përdorim.

Pesë këshilla të thjeshta:

• Zvogëlo kohën e ekranit për shkak të pasivitetit (30 ose 15 sekonda).

• Ulni ndriçimin dhe vendoseni në modalitetin automatik.

• Mos përdorni sfonde lëvizëse.

• Shmangni shkarkimet në rrjet, përdorni më mirë Wi-Fi.

• Aktivizo modalitetin e kursimit të energjisë./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button