Vitin e ardhshëm pritet ulen çmimet për polisat e sigurimit

Vitin e ardhshëm pritet ulen çmimet për polisat e sigurimit

Banka Qendrore e Kosovës, ka paralajmëruar se nga viti i ardhëm çmimi i polisave të sigurimit të detyrueshëm të automjeteve do të ulet si dhe do të bëhet liberalizimi i tregut në këtë industri./21Media