“Do të inspektojmë në mënyrë rigoroze tregun”

“Do të inspektojmë në mënyrë rigoroze tregun”

 Kryeministri, Avdullah Hoti, është zotuar se do t’i ndihmojë fermerët dhe përpunuesit e qumështit me të gjitha kapacitetet ligjore që ka Qeveria. Paraprakisht qumështarët i dhanë afat që deri më 29 shtator të ndërmarrë masa për heqjen e produkteve me vajin e palmës nga tregu.
Ndjekim deklaratën e kryeministrit Hoti./21Media