Tahiri: Kosova e përkushtuar në zbatimin e planit për reforma ekonomike.-Nagavci: Realizimi i këtyre objektivave, agjendë prioritare e Kuvendit

Tahiri: Kosova e përkushtuar në zbatimin e planit për reforma ekonomike.-Nagavci: Realizimi i këtyre objektivave, agjendë prioritare e Kuvendit

Kosova e përkushtuar në zbatimin e objektivave të zhvillimit të qëndrueshëm sidomos në planin për reforma ekonomike 2021-2023. Kështu u tha në takimin për Zhvillim të Qëndrueshëm ne te cilin morën pjesë kryetarët e komisioneve parlamentare të Kosovës, drejtues të Qeverisë, përfaqësues të Kombeve të Bashkuara, partnerë të Kuvendit si dhe shoqëria civile./21Media