Cili aktivitet hap edicionin e 8-të të Festivalit të Karikaturës në Ferizaj?

Nesër nis Festivali Ndërkombëtar i Karikaturës në Ferizaj.

Këtë vit shënohet edicioni i 8-të i Festivalit.

Organizatori i këtij festivali, Imri Musliu foli në Bon Bon të RTV21 për rrjedhën e festivalit, organizimin, pjesëmarrësit dhe më shumë.

Musliu tha se këtë vit, si çdo edicion tjetër ka pjesëmarrës/artistë nga e gjithë bota.

Ai tha se është i lumtur për faktin se festivali vlerësohet kaq lartë me pjesëmarrjën e artistëve ndërkombëtarë.

Në Bon Bon, Musliu zbuloi se cili aktivitet hap edicionin e 8-të të këtij festivali!/21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button