Cili numër është më pas?

Sikurse trupi që ka nevojë për ushtrime, edhe turi ka nevojë të stërvitet.
A jeni ekspert në gjetjen e zgjidhjeve logjike? Testoni trurin tuaj.
Më poshtë, ju sjellim një imazh të publikuar nga Bright Side, në të cilin përpiquni të gjeni përgjigjen sa më shpejt./21Media
Cili numër është më pas dhe pse?
7 gjëegjëza për fëmijët për të testuar logjikën tuaj
Nëse nuk arritët ta gjeni, rezultatin e keni më poshtë.
Numri tjetër është 23.

  • 2 + 5 = 7; 7 + 1 = 8
  • 5 + 8 = 13; 13 + 1 = 14
  • 8 + 14 = 22; 22 + 1 = 23
Back to top button