Çka e karakterizon Kalanë e Vushtrrisë?

1 min read

 

Në qendër të bërthamës së vjetër të qytetit të Vushtrrisë ndodhet Kalaja e cila u ndërtua gjatë periudhës së hershme Iliro-Dardane.

Në të gjitha burimet historike përmendet si kala e vjetër.

Bukuria dhe historia e këtij objekti të trashëgimisë Kulturore e rrëmben vëmendjen e të gjithëve./21Media