Çka i mungon onkologjisë në QKUK?

Pacientit nuk i mundësohet trajtim gjithpërfshirës

Mungesa e hapësirës në klinikën e Onkologjisë në QKUK, po del të jetë problem për pacientët dhe doktorët.

Kështu vlerësoi, onkologu, Arben Bislimi në programin e mëngjesit në RTV21.

Ai po ashtu shprehu shqetësim edhe për mungesën e kujdesit paliativ, që pacientit trajtim gjithëpërfshirës./21Media

Back to top button