Çka i ofron VV-ja Vushtrrisë?

Zhvillimi ekonmik, shëndetësia, arsimi kultura dhe sporti janë disa nga priorietet e programit qeverisës të Lëvizjes Vetëvendosje në Vushtrri që garon me Arsim Rexhepin.
Rexhepi në debatinzgjedhor ”Zgjedhjet Komunale” në RTV21 tha se te arsimi e kanë paraparë kampusinë e shkenës ku do të zhvendosen dy shkollat teknike dhe ajo profesionale si dhe hapja e 6 çerdheve.

Në Vushtrri janë 71 mijë e 684 qytetarë me të drejtë vote. Në garë për kryetar të Vushtrrisë janë shtatë kandidatë: Nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës – MENSUT ADEMI, Jeton Salihu është kandidat i pavarur, Kosova Demokratik Türk Partisi përfaqësohet nga ERGİN SUNGURİ, nga LËVIZJA VETËVENDOSJE! ARSIM REXHEPI, Lidhja Demokratike e Kosovës XHAFER TAHIRI, NISMA Socilademokrate – ALBERT MAXHUNI dhe Partia Demokratike e Kosovës – FERIT IDRIZI./21Media

Back to top button