Çka u tha në takimin e përfaqësuesëve të medieve dhe OAK? (Video)

Kërkohet  suspendim i vendimit për taksë ndaj komunës së Prishtinës
 Komuna e Prishtinës në vitin 2013 kishte marrë vendim  për plotësimin e rregullores për tarifa, ngarkesa dhe gjoba komunale, në bazë të së cilës, televizionet dhe radiot, detyrohen të paguajnë taksën komunale prej 1 mijë euro për shfrytëzim të shërbimeve të komunës, ndërsa ky vendim u miratua para disa ditësh në kuvend por, në takimin e sotëm kundër tij dolën përfaqësuesit e mediave dhe Oda e Afarizmit të Kosovës. (Teksti-kamera: Xheneta Veliu)./21Media

Back to top button