ÇMIMET: Kush i rriti – na jo, ju po!

Përplasje e polemika mes pushtetit dhe opozitës
Kuvendi i Kosovës mbajti seancë të jashtëzakonshme për çështjen e rritjes e çmimeve. Debati u përcoll me përplasje e polemika mes pushtetit dhe opozitës.(Përgatiti: Donika Osmani Mehmeti,  kamera: Lulzim Fana)./21Media

Back to top button