Dr.Syla: Ka pasur raste që kanë lindur e kanë dalë pozitiv, por ato raste janë trajtuar në shtëpi.-Deri më tani të infektuara me këtë virus mbi 20 shtatzëna dhe 2 foshnje

Dr.Syla: Ka pasur raste që kanë lindur e kanë dalë pozitiv, por ato raste janë trajtuar në shtëpi.-Deri më tani të infektuara me këtë virus mbi 20 shtatzëna dhe 2 foshnje

Virusi korona po godet pamëshirshëm edhe gratë shtatzëna dhe foshnjat.

Që nga fillimi i pandemisë në Klinikën e Gjinekologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës mbi 20 gra shtatzëna u infektuan me Covid 19. Ndërsa dy foshnje u diagnostikuan me këtë virus.(Teksti-Valmira HOTI, kamera- Alban ISMAJLI)./21Media