Brenda 24 orëve të kaluara - 163 pacentë të shëruar

Brenda 24 orëve të kaluara – 163 pacentë të shëruar

Instituti i Shëndetit Publik të Kosovës, në raportin e 24 orëve të fundit, njoftoj për 11 pacientë të vdekur nga Covid-19, 205 raste të reja dhe 163 pacientë të shëruar. Deri më tani në vendin tonë nga koronavirusi kanë vdekur gjithsej 365 pacientë, ndërsa janë infektuar mbi 10 mijë vetë./21Media