190 të shëruar nga 463 mostra të testuara

190 të shëruar nga 463 mostra të testuara

 13 pacientë me koronavirus kanë vdekur gjatë 24 orëve të fundit në vendin tone, duke çuar numrin e vdekjeve nga ky virus në 254 . U konfirmuan edhe 171 raste të reja dhe 190 të shëruar nga 463 mostra të testuara. Ministria e Shëndetësisë, ka njoftuar se, duke filluar nga kjo javë, testimi për Covid do të bëhet edhe në laboratore private./21Media