6 të vdekur nga koronavirusi.-Licencohen edhe 12 laboratorë privatë për teste serologjike.-Gjithsej 69 laboratorë privatë të licencuar për koronavirus në Kosovë

6 të vdekur nga koronavirusi.-Licencohen edhe 12 laboratorë privatë për teste serologjike.-Gjithsej 69 laboratorë privatë të licencuar për koronavirus në Kosovë

Gjashtë pacientë të infektuar me koronavirus vdiqën në 24 orët e fundit në vendin tonë. U konfirmuan edhe 141 raste të reja të infektimit me këtë virus. Në Qednrën Klinike Universitare dhe në spitale rajonale po mjekohen 439 pacientë me koronavirus./21Media