Asnjë i vdekur nga Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit

Asnjë i vdekur nga Covid-19 gjatë 24 orëve të fundit

Asnjë i vdekur  63 të infektuar dhe 87 të shëruar është bilanci me Covid 19 gjatë 24 orëve të fundi në vendin tonë./21Media