COVID-19: BE ndihmon Kosovën

BE dorëzon një kontigjent me ventilatorë për MSh-në, kurse lera  e  donacionit  rreth 900 mijë euro

Bashkimi Evropian i  dorëzoi Ministrisë së Shëndetësisë, një kontigjent me ventilatorë dhe pajisje të tjera në mbështetje të sistemit shëndetësor për luftimin koronavirusit.  Vlera totale e këtij donacioni  është rreth 900 mijë euro./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button