Covid-19: E nëse vjen një valë e re?

1 min read

Në institucionet shëndetësore të Kosovës përgatiten për përballje sërish me pasojat e këtij virusi

Kohët e fundit në shtetet fqinje dhe në shtete të tjera në Evropë u rrit ndjeshëm numri i infektimeve me Covid- 19. Por a ka rrezik real nga një valë e re e infektimeve në Kosovë? Në institucionet shëndetësore po përgatiten për t’u përballur sërish me pasojat e këtij virusi.(Teksti-Valmire Hoti, kamera: Gyner Muja
/21Media