Në 24 orë edhe 199 të shëruar

Në 24 orë edhe 199 të shëruar


Një i vdekur, 71 raste të reja të infektimit dhe 199 të shëruar, është bilanci i 24 orëve të fundit me Covid-19 në vendin tonë.(Teksti-Valmira HOTI, kamera- Lulzim FANA.)/21Media