Mikullovci ishte ikonë e teatrit dhe filmit kosovar 

Mikullovci ishte ikonë e teatrit dhe filmit kosovar 

Sot u nda nga jeta aktori, regjisori, skenaristi dhe ish-deputeti Adem Mikullovci.
Mikullovci ishte ndër artistet më të shquar të plejadës së aktorëve të ish – Teatrit Popullor Krahinor, tashmë Teatrit Kombëtar të Kosovës.
Në nderim të jetës dhe veprës së tij, u bënë homazhe nga komuniteti artistik, personalitete politike e publike si dhe qytetarë të shumtë, me   ç’rast u vlerësua lartë figura e tij për kontribut të pavdekshëm në skenën artistike të Kosovës.(E pergaditi- Abaz KRASNIQI, kamera-Fidan BAJRAMI)./21Media