Covid-19: Raste njëshifrore, e diku asnjë pacient…

Spitalet e Mitrovicës, Gjilanit dhe Vushtrrisë pa asnjë pacient  
Spitalet e Mitrovicës, Gjilanit dhe Vushtrrisë nuk kanë asnjë pacient me Covid-19. Ndërsa, në Spitalet e Prizrenit, Pejës dhe Ferizajt janë të shtrirë vetëm shtatë pacientë të infektuar me këtë virus. (Teksti-Valmire Hoti, kamera: Vllaznim Jakupi)./21Media

Back to top button